Via deze pagina kun je vanaf nu kaartjes kopen voor de Big Brother Awards, op 9 maart 2011 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Wees snel, zodat je verzekerd bent van een plek! Helaas zijn de kaartjes volledig uitverkocht, ook aan de deur zullen geen kaartjes verkocht worden. Wel komt er een livestream vanaf deze website, zodat je er alsnog bij kunt zijn!

Op 9 maart zijn de deuren open vanaf 19:00 uur, en de avond duurt tot ongeveer 22:30 uur.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de toegang tot de Big Brother Awards 2010 niet gratis. In ruil krijg je dit keer drankjes van ons.

De organisatie van de Nederlandse versie van de Big Brother Awards is in handen van Bits of Freedom. Bits of Freedom is een invloedrijke burgerrechtenbeweging die opkomt voor jouw vrijheid en privacy op internet. Deze grondrechten zijn onmisbaar voor je ontplooiing, technologische innovatie en de rechtsstaat. Maar die vrijheid is niet vanzelfsprekend. Je gegevens worden opgeslagen en geanalyseerd. Je internetverkeer wordt afgeknepen en geblokkeerd. Bits of Freedom zorgt ervoor dat jouw internet jouw zaak blijft. Meer informatie over Bits of Freedom vind je via de website.

Afbeelding gebaseerd op UK Bus Transfer Tickets door Howdy, I’m H. Michael Karshis onder Attribution 2.0 Generic licentie

English?

Download de BBA2010 Poster

De Big Brother Awards poster (pdf)

Download de BBA2010 desktop

BBA2010 Desktop download 16:10 - 1920 x 1200 BBA2010 Desktop download 4:3 - 1600 x 1200