Help mee

Weten jullie het nog? De Big Brother Awards 2009? Wat was het een succes: de zaal zat tot de nok vol en er was enorm veel media-aandacht voor. Ook dit jaar zullen we een snel, slim en vol programma neerzetten. Uiteraard worden de awards uitgereikt in de categorieën: Personen, Voorstellen, Bedrijven, Overheid. En vergeet de publieksprijs niet.

Vorig jaar hebben we een prachtige avond kunnen organiseren met de hulp van een aantal steengoede vrijwilligers. Ook dit jaar kunnen we extra hulp goed gebruiken. Daarom zijn we nu op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij:

het bedenken van steengoede programmaonderdelen, vanaf begin januari
het omschrijven van de nominaties voor de jury, vanaf begin januari
de productie van de hele avond, draaiboek etc., vanaf begin januari
helpen met hand- en spandiensten op de avond zelf, in maart
foto’s maken op de avond zelf, in maart
bijhouden van de media waarin de Big Brother Awards verschijnen, vanaf januari doorlopend tot half maart
het bedenken van privacy-gerelateerde goodies om de bezoekers mee te geven, vanaf half januari

Wil je jouw talenten willen inzetten voor de organisatie van de Big Brother Awards? Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar Jildou Gerritsma:  +31 (0)6 2874 7929, Jildou.Gerritsma@bof.nl, PGP Jildou (ZIP)

Je kunt ons ook erg helpen door mee te helpen met de promotie van de Big Brother Awards. Download de wallpaper in 16:10 of 4:3 formaat. Of print de poster uit en hang hem op!

Help jezelf

Bits of Freedom helpt je om het heft in eigen handen te nemen. Daarom hebben we een aantal simpele en effectieve Doe het zelf-pakketten voor je gemaakt. Hiermee maken we vrij en privacy-vriendelijk  internetten alvast een beetje makkelijker. En hoor jij van je collega’s, je mede-studenten of vrienden ook wel eens “Ik heb toch niets te verbergen?” Bits of Freedom helpt je met 5 goede redenen waarom we onze privé gegevens moeten blijven beschermen.

Doneer ook

De organisatie van de Big Brother Awards is in handen van Bits of Freedom, de beweging die opkomt voor jou vrijheid en privacy op internet. Bits of Freedom kan alleen blijven bestaan door donaties. Vind jij vrijheid en privacy op internet belangrijk? Doe dan vandaag nog een donatie:

Overmaken kan op bankrekeningnummer 55 47 06 512 ten name van Bits of Freedom te Amsterdam.

iDeal, creditcard, machtiging of acceptgiro Via deze veilige donatiemodule kan je zelf aangeven hoeveel en op welke manier je vrijheid op internet wilt steunen. Je helpt al erg door te kiezen voor een structurele donatie van bijvoorbeeld € 5,- per maand.

PayPal Je kunt natuurlijk ook met je PayPal account doneren.

Bedrijfsdonatie doen? Wil je dat jouw bedrijf supporter wordt van Bits of Freedom? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Andere bedrijven doen dat ook al. Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de verschillende vormen van donateursschap met je. Of vraag eens intern of jouw bedrijf kerstpakketten of ongebruikte opleidingsbudgetten wil inzetten om te doneren.

Bits of Freedom is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat donaties aftrekbaar zijn van je belastbaar inkomen. 

_

Afbeelding ‘Uitreiking Big Brother Awards in de Balie in Amsterdam, 5 febr 2010′ door Reinoud van Leeuwen fotografie

English?

Download de BBA2010 Poster

De Big Brother Awards poster (pdf)

Download de BBA2010 desktop

BBA2010 Desktop download 16:10 - 1920 x 1200 BBA2010 Desktop download 4:3 - 1600 x 1200